Translate

divendres, 16 de juny de 2017

LES TIGRESSES BLANQUES


"Si no pots fer front directament a la teva sexualitat, mai descobriràs la teva veritable espiritualitat. El teu esperit terrenal porta a descobrir el teu Esperit Celestial. Observa el que t'ha creat i descobriràs el que t'ha d'immortalitzar. "
Manual de la Tigressa Blanca


Segons l'antiga tradició xinesa va existir en el passat una mena de secta anomenada "Les tigresses blanques". Aquest grup de dones s'entrenaven en determinades pràctiques sexuals bastant contràries al taoisme ortodox masculí, podríem dir que fins i tot que rivalitzaven amb el mateix i tenien una mena de petita guerra. Per entendre això és important recordar que en l'alquímia taoista més tancada s'insisteix que l'home retingui el semen per transmutar-lo en energia i s'especifica que és millor que la dona no s'assabenti d'aquestes pràctiques i les seves diferents tècniques.

Sorgeix per oposició la visió sexual de les Tigresses taoistes les quals, aparentment, busquen aprofitar-se de l'energia sexual de l'home per al seu propi fi. I quin és aquest fi?

Del que podem rescatar de les tradicions xineses sembla que les Tigresses van optar per una via femenina de l'Alquímia Taoista, amb algunes característiques molt particulars. Per començar el sexe per a elles no era un fi en si mateix, sinó el mitjà de despertar a la il•luminació. L'aspirant a Tigressa es formava en un període de 9 anys repartits de a 3 anys, això ja ens parla clarament del simbolisme alquímic xinès.

Les tres etapes són: 
1-Regeneració sexual; 2-Alquímia espiritual i 3-Contemplació (ser un amb la vida).

Primera etapa: Coagulació del Drac de Jade: Etapa alquímica en la qual la Tigressa ha de prendre de l'energia masculina per formar la pasta alquímica, la concentració del Ching l'home. Segons el text antic les Tigresses practicaven la fel•lació als homes per aplicar una màscara de semen. D'aquesta manera començava la regeneració del seu cos. L'objectiu d'aquesta etapa és restaurar la pell i el cabell, ambdós símbols de la vitalitat sexual. Llavors l'objectiu és la re-energetització del cos vital de la dona.

Segona etapa: Absorció del Drac de Jade: És l'etapa de la sensibilitat i del  control i domini de l'energia. La Tigressa ha de tenir la capacitat de dirigir l'excitació del Drac de Jade no a través de tècniques només, sinó amb la seva intenció. O sigui que ha de desenvolupar l'habilitat d'absorbir energia masculina a través de la ment, però continua fent servir la boca a través de la fel•lació novament. Tantra ensenya això també a través del frenesí de Kali, que és l'ansietat instintiva de la dona per l'orgasme masculí.

Mitjançant aquestes pràctiques comença la dona a obrir la consciència a una nova percepció, es diu que comença a veure llums i despertar els centres energètics superiors del cap.

Ens explica la tradició que això ha d'ocórrer 9 vegades, per la qual cosa veiem novament l'aparició del número màgic, el nombre del mestratge. És l'etapa alquímica de la creació del fetus immortal, l'embrió espiritual intern, el nen d'or de l'alquímia, que la Tigressa comença a gestar en el seu interior.

Tercera etapa: La contemplació. No hi ha molta referència a aquesta etapa, però se sap que té a veure amb un canvi en la consciència, una integració amb la totalitat de l'ésser.El Drac verd

És un home amb el qual la tigressa blanca podia tenir un intercanvi sexual més específic. Havia de veure’l primer nou vegades, descansar sis mesos, després d'estar amb ell nou setmanes fins a acabar la seva instrucció de 3 anys finals.

Amb el Drac verd era possible l'intercanvi energètic, donat que aquest home tenia permès practicar sexe oral a la tigressa amb l'objectiu que ella arribés a l'orgasme i pogués el Drac alimentar-se dels fluids de la dona, recordem que per al Tantra i el taoisme aquests fluids tenen poders místics.


Bibliografía: 
Hsin Lai, The Sexual Teachings of the White Tigress: Secrets of the Female Taoist Masters (Destiny Books, 2001).


Publicat 22/12/2014 :

http://dracmaycave.blogspot.com.es/2014/12/les-tigresses-blanques.html