Translate

dissabte, 13 d’agost de 2016

LA LLEGENDA XINESA DEL DRAC BLANC I EL DRAC VERMELL


Durant molt de temps els diferents regnes de la Xina van estar en guerra, cadascun intentant dominar l'altre. Explica la llegenda que dos joves d'aquests regnes van quedar enamorats des que es van veure per primera vegada, el problema és que tots dos pertanyien a regnes diferents dels quals estaven en guerra. 

Tots dos joves eren fills dels reis dels seus respectius regnes, per tal raó era encara més prohibit una relació entre tots dos.

Sense importar-los els conflictes dels seus pares, tots dos joves van començar a portar una relació en secret, només els guàrdies que els acompanyaven sabien referent a això, però un dia van ser descoberts i la notícia ràpidament es va expandir per tots dos regnes. 

Tement ser separats els dos joves van fugir a les muntanyes acompanyats pels seus fidels guàrdies.

No passà molt temps perquè fossin trobats pels soldats de tots dos regnes, aquests van intentar endur-se'ls però els seus guàrdies varen impedir-ho, començant una feroç batalla, quan els dos joves ho van veure van interposar-se entre els soldats evitant així una massacre. 

Quan van arribar els reis, els joves els van confessar el seu amor, i observant que no podrien separar-los es van adonar que l'única sortida era la pau entre els dos regnes.

No tenint cap altra opció ambdós reis es van unir sota una sola bandera, la qual portava dos dracs representant a cada regne, un blanc que era la jove, i un vermell que representant al jove.Imatge by CarlesenCarles 2016