Translate

dissabte, 23 de juliol de 2016

日本の竜 NIHON-NO-RYÛ


Els mites i llegendes orientals mostraven als dracs japonesos com éssers que exhalaven foc i controlaven el clima. 

El drac de les cultures xineses i japoneses simbolitzen el poder i excel·lència. 

En els primers temps de la dinastia és part de la dinastia adorar al drac com el seu senyor i alguns fins i tot fins els va demanar ajuda i orientació.

El primer i el quinze de cada mes s'utilitzaven, al Japó i la Xina antics, per dur a terme rituals per adorar els dracs. 

En algunes llegendes diuen que la majoria dels dracs dels contes van evolucionar dels peixos, que en créixer van adquirir força i la gent va començar a respectar-los. 

Els dracs en la cultura japonesa són majoritàriament relacionats amb els elements de la terra.


El drac de foc és del que més es parla i és el més popular. El drac de foc apareix en moltes llegendes. Una de les característiques del drac de foc és que és molt ambiciós i de molt mal geni.

El drac d'aigua és un dels dracs més tranquils a diferència del drac de foc. Algunes de les característiques d'aquest drac aquàtic és que es té una actitud més positiva sobre les coses, són menys egoistes i menys famolenc de poder que la majoria dels dracs. És per això que aquest drac és el més venerat que el drac de foc.

Els dracs japonesos ( 日本の竜 nihon-no-ryū ? ) O drac ( 竜 ryū ? ) Són unes criatures llegendàries d'atributs físics similars als dels dracs xinesos i coreans. 


Un dels més famosos és Yamata no Orochi, un terrible monstre de vuit caps i vuit cues que va ser assassinat per Susanoo, qui després d'això va trobar la sagrada espasa Kusanagi en la seva quarta cua. Un altre important drac és el déu-emperador del mar, Ryūjin.

El ryū (Ryu Jin o Ryo Wo ) Es va originar a partir de Shinto, la religió tradicional del Japó, Rei Drac d'un regne d'homes serp sota el mar governa en un espectacular palau de vidre i corall.  Es diu que té un cos humà, i una serp entrellaçada en la seva corona. Conegut per la seva noblesa i saviesa, Ryu-wo era un guardià de la fe Shinto. Les persones que han caigut al mar es diu que han viscut en el regne de Ryu-wo. El seu missatger és Riuja, una petita serp blanca amb la cara d'un home antic. 

És amb freqüència emblema d'emperadors o herois. 


La seva aparença és molt diferent als xinesos: té cos de serp, cap de cocodril, escates de llangardaix, banyes de cérvol, ulls de gat, nas de salamandra, urpes d'àguila, cabellera de lleó i bigotis de bagra.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada